torstai 17. joulukuuta 2015

Throwback Christmas Challenge 2015

                                     

Sain jouluisen haasteen Johannalta Joulumimminluona blogista. Tämä onkin ensimmäinen haaste mihin vastailen ja oikein ihana sellainen :) Tässä vielä säännöt aluksi.

"Jaa blogissasi kuva/kuvia lapsuutesi joulusta ja kirjoita pieni kuvateksti,tarina, muisto tai perinne joulunvietosta siihen aikaan. Mainitsethan myös vuosiluvun. Haasta mukaan haluamasi määrä bloggareita, joiden tiedät olevan jouluihmisiä. Merkitse postauksesi yllä olevalla haastekuvalla."
Tämä kuva on jouluaatolta vuodelta 1990 ja kuvassa olen ilmeisesti juuri avannut paketin ja halailen sitä onnellisena :) Ensin katsoin, että lahja on nukke, mutta tarkempi katselu ja muistelu osoittaa sen olevan jokin poni, jolla on todella tuuhea harja ja häntä :) Näyttää, että tuolloin on ollut jouluna lunta, nyt taitaa ennustukset luvata taas lumetonta joulua tännekin vaikka nyt lunta onkin jonkin verran. Lisäksi kuvasta katselin kuusen koristelua. Kovin paljoa siinä ei näytä koristeita olevan, ainoastaan minun korkeudellani näyttää olevan runsaasti punaisia koristeita :D Itsehän tykkään, että koristeita on runsaasti ja juurikin punaisia, taipumukset ovat olleet jo lapsena selvät :)

Aika monella tämä haaste näyttää jo olleen, mutta haastan mukaan Kinkkuelämää blogin:)

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista lahjoista ja kauniista kortista! Taidan jäädä selailemaan blogiasi. :)

  Iloista joulua sinulle!

  - SJY-Tiikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että lahjat olivat mieluisia :) Oli mukavaa olla salainen jouluystäväsi. Tervetuloa seuraamaan blogiani ja oikein ihanaa joulua sinulle! :)

   Poista
 2. Tosi kiva kuva! Kiva kun lähdit mukaan tähän :)

  VastaaPoista