maanantai 14. joulukuuta 2015

Kauneimmat Joululaulut

Eilen oli kolmas adventti ja perinteinen joululauluviikonloppu. Meillä on ollut perinteenä käydä laulamassa kauneimpia joululauluja jo vuosia. Muistan, että itse olin ensimmäisillä kerroilla ala-asteella ja nuorin siskoni taisi olla ihan sylivauva vielä. Tästä on aikaa yli 18 vuotta eli aika pitkäaikainen perinne tämä jo on :) Eilen kävimme siskoni kanssa Tampereen Tuomiokirkossa ja oli kyllä niin ihanan jouluinen tunnelma, kun satoi vielä lunta.

 Kauneimmat Joululaulut tekee myös hyvää eli kolehdin tuotot menevät Suomen Lähetysseuran hyväksi. Lisäksi vihkosessa on tietoa miten voi halutessaan lahjoittaa vielä lisää.


Tämän vuoden vihkosessa oli seuraavat laulut:

Mukava sekoitus perinteisiä joululauluja ja hieman uudempiakin. Kaikkia ei tietenkään ehditä laulamaan, mutta vihkosen sai ottaa kotiin ja jatkaa laulamista vaikka sitten joulunpyhinä. Minusta oli ihanaa, että tänä vuonna pappi pyysi ennen Joulupuu on rakennettu-kappaletta kaikkia lapsia tulemaan eteen laulamaan. Lapset lauloivat kaksi ensimmäistä säkeistöä ja muut yhtyivät lauluun kolmannesta säkeistöstä alkaen. Lapsia ei enää illalla paljoa ollut, mutta todella hienosti lapset lauloivat ja herkkänä ihmisenä minulla silmäkulma hieman jopa kostui. Siinä hetkessä oli sitä joulun taikaa :)

Kuuluvatko Kauneimmat Joululaulut teidän perinteisiin? Mukavaa alkuviikkoa! :)

3 kommenttia:

 1. Tänä vuonna taitaa jäädä väliin, mutta usein olen ollut. Ihanan tunnelmalliset ne ovat <3

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sinulle haaste :)
  http://joulumimminluona.blogspot.fi/2015/12/throwback-christmas-challenge-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, vastaan lähipäivinä kun löydän jotain kuvia :)

   Poista