lauantai 19. joulukuuta 2015

Rakkaimmat joulukuusen koristeet

Kuusta meillä ei vielä ole, mutta varmaan huomenna hankitaan. Kaivelin tuossa jo valmiiksi muutamia minulle rakkaimpia koristeita. Kaikista rakkaimpia ovat nämä Weisteen joulupukkipallot. Lapsuuskodissani näitä oli useita ja kotoa muuttaessani sain ottaa yhden mukaani. Viime jouluna ilokseni huomasin, että nämä oli otettu uudelleen tuotantoon ja ostin ihan Prismasta näitä lisää itselleni :) Minusta nämä on vain jotenkin niin söpöjä :)

Tämäkin on Weisteen pallo ja myöskin "perintöpallo" jonka otin lapsuuskodistani mukaani. Tässä on ihana talvinen maisema. Pallo alkaa olemaan jo hyvin kulunut, mutta tunne arvoltaan sitäkin arvokkaampi.

 Nämä pienet iloiset joulupukit olen itse ostanut Tiimarista ja paketissa näkyy, että ovat maksaneet peräti yhden euron :)
 Tämä punainen koirapallo on uusin tulokas viime joululta. Tämä oli niin suloinen, että en voinut vastustaa kiusausta. Näitä oli myös kissapalloina kissaihmisille :)

Onko kenelläkään muulla ollut noita Weisteen joulupukkipalloja?
Mukavaa viikonloppua! :)

5 kommenttia:

 1. Ihania koristeita :) En ole koskaan nähnytkään noita joulupukkipalloja. Kissapallon kyllä ostan, jos vastaan tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna näkyi noita koira ja kissapalloja, mutta tänä vuonna en ole niitä enää nähnyt, harmi kissapallo olisi sopinut hyvin teille :)

   Poista
  2. Ei perun puheeni, tarkistin tänään Prismasta niin sielä olikin kissapalloja! :) Vielä ehtii ostamaan :)

   Poista
 2. Nuo joulupukkipallot ovat omia lemppareitani. Meillä on niitä kolme 80-luvulta. <3
  Sitä en tiennytkään, että niitä saa nykäänkin. :)

  VastaaPoista
 3. Oi kiva kuulla, että joku muukin tietää joulupukkipallot :) Pallot olivat ilmeisesti viime vuonna uudistuotannossa, tänä vuonna niitä ei ole enää näkynyt.

  VastaaPoista