tiistai 1. joulukuuta 2015

SJY:n toinen paketti

Mikä voisi olla ihanampaa kuin aloittaa joulukuu saamalla paketti salaiselta jouluystävältäni! Kävin hakemassa paketin suoraan töiden jälkeen. Tulin kotiin ja koirat nuuskuttelivat innokkaasti paketin ympärillä. Ihmettelin, että mikä ihme niitä nyt noin kovasti siinä kiinnostaa. Tässä Rio tutkii pakettia.


Syy koirien innostukselle selvisi kun paketista löytyi ilmeisen hyvälle tuoksuvia savupossukierretikkuja :) Nemo odottaa malttamattomana, että joko saisi ja Rio nautiskelee tikustaan. Koirat tykkäsivät kyllä tikuista todella paljon.

Tässä paketin sisältö kokonaisuudessaan.
Paketista paljastui koirien namien lisäksi aivan uskomattoman ihana ja pehmeä viltti, Puttipajan joulukynttilä ja suklaata :) 
 

Olen aikamoinen vilukissa, joten viltille on varmasti käyttöä ja mainitsinko jo, että se on niiiiin suloisen pehmoinen :) Siihen on mukava käpertyä lukemaan kirjaa tai katselemaan jouluisia elokuvia kynttilän valossa. Minulla on ollut tuollainen samanlainen joulukynttilä, mutta se on juuri loppumaisillaan, joten tämäkin tuli todella tarpeeseen ja suklaahan minulle maistuu aina :)

Tässä viltti sohvan päällä odottelee minua ja näköjään Riokin on päässyt kuvaan vilttiä ihmettelemään :)

Kiitos tuhannesti salainen jouluystäni! Piristit päivääni ja lahjat olivat todella osuvia! :)
6 kommenttia:

 1. Ihana paketti, ja suloisia nuo teidän koirat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti oli kyllä todella mieluinen. Koirat oli kyllä niin hauskoja kun kumpikin haisteli ihan älyttömästi tota pakettia ja oli ihan villeinä noihin tikkuihin :D

   Poista
 2. Ihanan värinen viltti! Kelpaisin minullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltin värikin osui kyllä todella hyvin, on juuri oikean värinen meille :)

   Poista
 3. Ihanan lahjan olet saanut! Ihana tuo viltti. Näyttää niin pehmoiseltakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja on kyllä todella ihana ja juuri kömmin viltin alle lukemaan lehteä :)

   Poista