sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Villeroy & Boch joulusarjat

Aiemmin olen asunut sellaisilla paikkakunnilla missä ei ole ollut Stockmannia tai Sokosta ja multa on mennyt aivan ohi monet vuodet nämä Villeroy & Bochin jouluastiat. Viime vuonna vasta aloitin keräilyn ja vasta kaksi jouluihanuutta löytyy. Uskoisin kuitenkin, että sarja kasvaa vuosien saatossa, ellei peräti vielä tänä vuonna :)

Tämän ostin viime vuonna pitkän harkinnan tuloksena. Muistan kuinka kiersin ja kiersin esittelypöytää miettien, että mitä haluan. Tämä oli viime vuonna tarjouksessa -20% S-etukortilla ja näköjään tänäkin vuonna on marraskuun tarjouksessa. Kyseessä on siis iso tarjoilulautanen. Olen pitänyt tuossa montaa sorttia tarjottavaa sekä niin, että siinä oli vain glögijuustokakku ja silloin nuo reunat jää mukavasti näkyviin. Tämä kuuluu Toy`s delight sarjaan samoin kuin tällä viikolla ostamani pieni kulho.


Tässä sitten ostamani pieni kulho, jossa ajattelin pitää konvehteja tms. pikkujuttuja. 


Stockmannilla on paljon isompi valikoima näitä kuin Sokoksella ja montaa eri sarjaa. Vuosiastioita oli myös, mutta eivät olleet niin minun makuuni ainakaan tänä vuonna niin jätän niiden keräilyn muille. Stockalla olisi myös kantiskortilla nämä tarjouksessa ja mietin, että pitääkö sellainen nyt vielä hommata niin voisin ostaa vielä jotain "kun kerran tarjouksessa ovat" tämä toimii hyvin perusteluna miehelle :D 
Onko teillä Villeroytä tai jotain muuta jouluastiastosarjaa mitä keräätte? :)

4 kommenttia:

 1. Näyttävät tosi kauniilta! En ole kerännyt näitä, en ole edes nähnyt aiemmin. Kiva idea kerätä jouluastioita! :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin tosiaan vasta viime vuonna löysin nämä ihanuudet :)Nämä on kyllä niin sulosia, mutta myös vähän kalliita siksi pysyttelen lähinnä noissa tarjoiluastioissa.

  VastaaPoista
 3. Itsellä ei ole juurikaan mitään jouluastioita, mutta olisi kiva ostaa sellaisia vaikka vaan koristeeksi. Itse oon joskus asunut paikkakunnalla missä oli Stockmann, mutten enää vuosiin.

  VastaaPoista
 4. Ihania astioita. Ei ole minullakaan mitään jouluastioita. Ihastelen niitä jouluastioita aina kaupassa. Villeroy&bochilla on kyllä ihania astioita.

  VastaaPoista