tiistai 27. lokakuuta 2015

SJY:n ensimmäinen paketti

Tänään aamupäivästä tuli viesti, että paketti olisi noudettavissa. Treenien jälkeen kipaisin vielä nopeasti postiin ja sielä se odotti minua, ensimmäinen paketti salaiselta jouluystävältäni! Tällä hetkellä on vähän stressiä monestakin asiasta niin oli kyllä niin ihanaa saada paketti toiselta joulunystävältä. Paketti sisälsi monia ihania juttuja ja mikä tuoksu paketista lähtikään! Ihana jouluntuoksu suorastaan tulvahti nenään :) Tässä ensin paketin sisältö kokonaisuudessaan:


Paketista paljastui iso rasia Finnmarin joululta tuoksuvia tuikkuja. Juuri olin ajatellut, että tuikkuja täytyisi ostaa lisää ja aikasemmin mulla ei olekkaan ollut juuri näitä jouluisia, joten tarpeeseen tulivat :)


 Lisäksi löytyi aivan minun jouluni värisiä eli perinteisen punaisia isoja koristeita. Nuo napit ovat mielestäni hauska idea :) Vivanin talvisuklaata en olekkaan maistanut, joten uusi ja varmasti maistuva tuttavuus tämäkin.
 Sola Saippua on myöskin uusi tuttavuus. Se on siis käsintehtyä luomusaippuaa, ilman mitään keinotekoisia lisäaineita. Pussin kannessa on ihana tarina ja saippua itsessään tuoksuu todella hyvältä ja menee varmasti piakkoin kokeiluun. Taidan pitää viikonloppuna hemmottelu illan, nautiskelen oikein pitkän suihkun, laitan kynttilät palamaan ja herkuttelen suklaalla :)
                                             Kiitos todella paljon salainen jouluystäväni! :)


3 kommenttia: