keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Jouluverhot ja muita joulujuttuja

Tässä muutamia kuvia (pahoittelut huonosta laadusta) meidän jouluverhoista ja joulukoristeista.
Tämän kyltin sain viime vuonna salaiselta jouluystävältäni ja se on heti eteisessä.
 Sisällä on tällä hetkellä kaksi valojuttua. Olohuoneen verhotangossa kiinni oleva valoverho ja olohuoneen seinällä tuommoinen vanha ruskeapuutähti. Verhot olen ostanut useita vuosia sitten Hemtexiltä. Ne on kaikki paneeliverhoja ja tuota harmaata on kaksi samoin kuin sitten tuota punaistakin mistä näkyy vilahdus alempana. Ihastuin aikoinaan noihin tonttuihin :)


 Nämä koristeet/kynttilät ovat todella vanhoja. Tuon lumiukkokynttilän olen muistaakseni saanut jo peräti alaasteella kaverilta lahjaksi,

Tämä kokoelma löytyy tietokonepöydän päältä. Vasemmalla olevan tonttutytön sain viime vuonna lahjaksi. Tuo pieni joulukylä on useamman vuoden vanha ja sielä on sisällä kaksi ledituikkua tuomassa valoa. Lumiukkokoriste on kuuseen tarkoitettu, mutta olen aina pitänyt sitä jossain pöydällä, kun se on niin iso ja painava. Tämän hankin Saksalaisilta joulumarkkinoilta myöskin useita vuosia sitten, en kyllä muista, että oliko koriste itsessään aito saksalainen, mutta mielestäni se on todella suloinen :)

1 kommentti:

  1. Kivoja koristeita :). Ja tonttuverhot on ihanat. Niistä minäkin haaveilin, mutta päädyttiin punaisiin verhoihin. Pikku hiljaa meillekin ilmestyy kaikki tontut esiin! :)

    VastaaPoista