torstai 5. marraskuuta 2015

Joulukiertelyä ja ensimmäinen kalenteri ostettu

Tiistaina oli vihdoin aikaa käydä keskustassa kiertelemässä kauppojen jouluosastoja ja ensimmäinen kalenterikin lähti matkaan :) Aloitetaan Stockmannilta, jossa oli perinteiseen tapaan eri väriteemojen ympärille kasattuja joulupöytiä:

Turkoosi on muuten lempivärini, mutta nämä jouluiset ei oikein ole minun makuuni. Monessa pöydässä oli naamioita...onko tarkoitus pitää joulunaamiaiset? :D Kettu oli selkeästi tämän vuoden teemaeläin ja koska omat koirat on ketunvärisiä ja muutenkin kettumaisia niin tykkäsin kyllä näistä. Tämäkin olisi ihan kiva ilman noita höyheniä. Paljon oli erilaisia läpinäkyviä palloja, joissa oli jotain sisällä pieni koriste tai höyheniä yms.

Loppuun omat suosikit eli aivan tavallinen hiutalepallo, jossa ihastuin tuohon väriin ja sitten nuo sydämet. Maltoin mieleni ja vielä en ostanut noita, oikeastaan nyt jo harmittaa, että miksi en. Täytyy kyllä käydä vielä hakemassa yhdet kaikkia kolmea  :)


Lisäksi kiertelin mm. Tigerissa, Suomalaisessa ja Sokoksella niistä ei ole kuvia muutakuin ostoksista. Sokokselta ostin ihanan myyjän avustuksella viimeisen teejoulukalenterin. Nämä on ilmeisen suosittuja, kun myyjä sanoi, että näitä ei saa tilattua enää edes valmistajalta ja kaikki kappaleet on myymälöissä. Vaikuttaa kyllä ihanalta kalenterilta ja tuoksuukin jo mukavasti. Katselin, että eri makuja on 12kpl eli kahteen kertaan pääsee maistelemaan kaikkia.

2 kommenttia:

  1. Esimerkiksi hopeiset, turkoosit ja siniset pallot on tällä hetkellä mun lemppareita. harmi vaan, että sinisiä mattapintaisia ei vaan tahdo löytyä mistään. Ellei sitten ole missään kalliimmissa kaupoissa, mutta itse olen kiertänyt paljon sekatavarakaupoissa.

    Stockmannilla pitäisi ehkä käydä.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Kauniita koristeita. Aion huomenna lähteä kaupoille, ja varmasti hypistelen joulukoristeet läpi ;). Mulla on myös tuo kalenteri, se on niin nättikin! Oon huomannu, että ne on suosittuja. Joutui oikein kyttäämään, että varmasti sai oman :D.

    VastaaPoista