maanantai 24. lokakuuta 2016

Jouluvaloyllätys

Jo muutama viikko sitten istuimme mieheni kanssa katselemassa jotakin sarjaa, kun mies yhtäkkiä tokaisi, että "jaahas nyt on pimeää, tule käymään täälä ulkona terassilla". Menin ulos ja voi mikä yllätys sielä odottikaan! Mies oli ominpäin ostanut uuden jouluvalosarjan ja vielä laittanut sen jo paikoilleen samana päivänä. Olin ollut alkuillan pois, joten valojen asennus oli onnistunut hyvin salassa. Valotkaan eivät olleet mitkään ihan perinteisimmät vaan hieno airamin led jääkideverho. Tämän lisäksi mies oma-aloitteisesti ehdotti, että laitetaan ne toisetkin jo niin ei tarvitse sitten pakkasessa niitä laittaa :D Olin niin iloinen tästä yllättävästä jouluvalo innokkuudesta :)


Valot ovat tällä hetkellä takapihalla, mutta voi olla ne saavat vielä siirron etupihalle, koska valojen sävyt eivät oikein sovi toisiinsa takapihalla. Tässä kuitenkin muutama tunnelmakuva nykyiseltä paikalta. 


Meillä nuo eivät vielä ole päällä edes ihan jokapäivä, mutta pikkuhiljaa illat alkavat pimenemään ja valot tuovat toivottua valoa pimeyden keskelle. Olen huomannut, että muutkin ovat jo alkaneet valoja ripustella ja varsinkin lyhtyjä näkyy paljon. 

Joko te olette laittaneet jouluvaloja esille? :)

1 kommentti:

  1. Voi on sulla ihana mies! :) Olen vähän laitellut valoja, ja loput laitan viikonloppuna, kun kelloja siirretään. Sitten on ihanaa olla tunnelmavaloissa :)

    VastaaPoista