sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Sinellin joulukorttikurssi

Bongasin netistä mainoksen Ideaparkin Sinellissä pidettävästä joulukorttikurssista. Sain houkuteltua ystäväni mukaan ja eilen vietimme jouluisen aamupäivän kortteja askarrellen. Kurssi pidettiin erillisessä kokoustilassa, jonne ohjaajat olivat valmiiksi tehneet erilaisia korttipisteitä. Jokaisella pisteellä oli mallikortti ja tarvikkeet korttien tekoon. Ohjaajat esittelivät lyhyesti eri pisteiden tekniikoita ja sitten vain askartelemaan. Kerrottakoon, että itse en ole mikään mestari askartelija ja erilaiset tekniikat olivat täysin vieraita. Viime vuonna tein muutamia kortteja käyttäen vain saksia ja liimaa apuna. Melko nopeasti saimme kuitenkin kiinni jutun juonesta ja ohjaajatkin auttoivat aina tarvittaessa. Erilaisia pisteitä oli noin 10 erilaista ja me saimme tehtyä valmiiksi näistä 6 korttia. Käytimme mm. erilaisia leimaisimia, vesiväritussia,big shot kuvioleikkuria, ääriviivatarroja, kohokuviointia,lautasliinoja jne. Kolme tuntia kului todella nopeasti ja kuvat otin vain mallikorteista. Olin ajatellut, että otan enemmänkin kuvia, mutta keskityinkin niin kovasti askarteluun, että kuvaaminen unohtui :D Näistä kahta ylintä emme ehtineet tekemään ja muutamasta kortista oli niin huonot kuvat, mutta tässä siis mallikortit.









Itse pidin eniten näistä kolmesta viimeisestä. Tuo eläinkuva on painettu paperille leimasimella ja väritetty vesiväritussilla. Big shot leikkurilla sai tehtyä tuon hienon kuvion ja kalvolla olevan ääriviivatarran sisältö on väritetty erillisellä kynällä. Tässä alla sitten omat tuotokseni. Kaikki reunat eivät ole tasaisia ja pieniä "virheitä" niistä löytyy, mutta ainakin ne on itse rakkaudella tehty :)



Ensi viikolla matkaamme Lontooseen pitkäksi viikonlopuksi, joten seuraavassa postauksessa kuvia sieltä :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti